FAQ

Heeft u toch nog een vraag die hier niet beantwoord wordt, contacteer ons dan via info@openingdoors.be!

Wetenschappelijk programma

Is het wetenschappelijk programma erkend voor opleidingsuren?

Het wetenschappelijk programma is erkend door de Nationale Kamer van Notarissen voor 8,5 opleidingsuren (juridisch). Het certificaat wordt u na afloop van het congres via mail toegestuurd. 

Wordt er simultane vertaling voorzien?

Door het nationale karakter van het Notarieel Congres is een evenwicht tussen Nederlandstalige en Franstalige sprekers cruciaal. In het programma kan u voor elke sessie zien in welke taal elke spreker zijn/haar uiteenzetting geeft en of er simultane vertaling voorzien wordt. 

Komen de kosten van het wetenschappelijk programma in aanmerking voor de KMO-portefeuille?

Neen, dit is niet het geval.

Avondactiviteiten

Wordt er rekening gehouden met voedselintoleranties of vegetariërs?

De catering tijdens het wetenschappelijk programma en openingsavond zal bestaan uit verschillende keuzes zodat u steeds zal kunnen meegenieten. Indien u deelneemt aan de gala-avond, geef deze informatie dan door in uw inschrijving (bij Algemene opmerkingen) of laat het ons weten via info@openingdoors.be.

Partner- en collagaprogramma

Zijn alle activiteiten tweetalig?

In het programma kan u voor elke activiteit zien in welke taal deze begeleid wordt. Het Nederlands zal de voornaamste taal zijn maar waar mogelijk trachten we de deelnemers op te splitsen in twee taalgroepen (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) of tweetalige begeleiding te voorzien. 

Inschrijvingen

Wie mag zich inschrijven voor het Notarieel Congres 2017?

Het Notarieel Congres staat in principe open voor iedereen met een link naar het notariaat of het thema maar uiteraard richten we ons in de eerste plaats op de notarissen, erenotarissen, kandidaat-notarissen en medewerkers. Natuurlijk zijn ook de partners van harte welkom tijdens het avond- en partnerprogramma.

Kan ik me inschrijven voor 1 dag van het wetenschappelijk programma?

Inschrijven voor 1 dag van het wetenschappelijk programma is niet mogelijk. De inschrijvingsprijs geldt voor een combinatie van beide dagen (woensdag en donderdag).

Kan ik ter plaatse nog inschrijven voor een bepaalde activiteit?

Neen, ter plaatse of op de dag zelf nog inschrijven voor een bepaalde activiteit is niet mogelijk. Inschrijven kan tot en met zondag 3 september via deze website!

Varia

Wie moet een badge dragen en waar kan ik deze ophalen?

Het organiserend comité wil de veiligheid van onze gasten zoveel mogelijk garanderen. Daarom moet iedereen binnen het ICC een gepersonaliseerde badge dragen. Deze ontvangt u aan de registratiebalie wanneer u de eerste keer arriveert. Hou deze badge met lanyard steeds bij gedurende het hele congres.
Ook de partners moeten zich voor de start van hun eerste activiteit aanmelden aan een aparte registratiebalie in het ICC. Ook zij krijgen een badge die ze naar de partner- en collegaprogramma's dienen mee te brengen. Alleen voor de avondprogramma's is de badge niet verplicht maar wordt er wel een toegangscontrole uitgevoerd. 

Waar kan ik het congresboek verkrijgen?

Het congresboek zal beschikbaar zijn in de congrestas die u ontvangt wanneer u zich aanmeldt aan de registratiebalie bij het begin van het congres. 

Waar kan ik meer informatie vinden over bereikbaarheid?

Een gedetailleerd overzicht kan u hier vinden.