Welkom

"Opening Doors", dat is precies wat het Notarieel Congres 2017 u belooft op 20, 21 & 22 september! De deuren letterlijk en figuurlijk openen naar kennis en bewustzijn rond het steeds evoluerende onderwerp ‘wonen’.

Cohousing, kangoeroewonen, ... De laatste jaren zijn er heel wat nieuwe termen op ons afgevuurd die een toenemend aantal woonvormen illustreren. Het Notarieel Congres 2017 zal u (verder) wegwijs maken in verschillende gerelateerde thema’s zoals fiscaliteit, variante woonvormen, consumentenwetgeving, ... Een niet te missen afspraak voor het notariaat met een boeiend en gevarieerd programma.

Belangrijk nieuws: dit jaar breken we met een traditie en start het wetenschappelijk programma op woensdagmiddag en eindigt het op donderdagavond. Op vrijdag bent u welkom tijdens de dag van de collegialiteit van het notariaat. 

Onze uitvalsbasis is Gent, een stad die (net zoals ons thema) gekenmerkt wordt door constante evolutie en diversiteit. Een plaats die geschiedenis ademt maar tegelijk borrelt met cultuur en een modern stadsleven. Door "Lonely Planet" wordt Gent het best bewaarde geheim van Europa genoemd.

We kijken er alvast naar uit u te ontmoeten op 20, 21 en 22 september!

Het organiserend comité
Notarieel Congres 2017

Lees meer Lees minder